AKTUELT

Roskilde Business Netværk mødes online

corona online netværksmøde

I dag havde vi premiere på vores første ONLINE netværksmøde. Vi mødtes på den digitale platform pexip, og det fungerede godt og enkelt ved, at alle deltagere gik ind på en webadresse, der var forbeholdt vores møde.

“Hvor er det dejligt at se nogle andre ansigter”, sagde Lars, der som mange andre har været hjemme med familien den sidste uge. Mange af deltagerne nikkede eller lavede “thumbs up”. Det kræver mødedisciplin at mødes online.

Vi havde afsat en time til mødet, og den gik hurtigt. Emnet var naturligvis corona-virus: Hvordan det påvirker vores virksomheder og eventuelt ideer/strategier til at håndtere krisen, så vi udnytter “ventetiden”.

Ingen smalltalk

Halvdelen af tiden gik med en “runde”, der gjorde det klart, at alle vores forretninger er påvirkede af krisen – nogen har mistet alt opsætning fra den ene dag til den anden, mens andre har fået vanvittigt travlt, og rigtig mange af os er begyndt at få alternative skæve ideer, hvor gamle handlemønstre måske ikke rigtig duer her i coronaens skygge.

Det var godt at mødes! Vores netværk er stærkt og givende, og vi har aftalt at mødes online hver fredag, så længe vi stadig er afskåret fra at mødes til morgenmad på Pipers Hus.

Vi kan desværre ikke have gæster med til vores online møder, men du skal være hjertelig velkommen som gæst igen, når vi genoptager vores netværksmøder på Pipers Hus.

Del opslaget: