MEDLEMMER

i Roskilde Business Netværk

Læs mere om os og vores virksomheder

Vi er 20-30 medlemmer i Roskilde Business Netværk – det er en god størrelse til et både inspirerende og fortroligt netværk. Klik videre og læs mere om de enkelte virksomheder.

Asnet Board

Asnet Board

ASNET Board er Danmarks førende bestyrelsesnetværk. Vi skaber fremdrift og resultater for virksomheder med kompetente bestyrelsesmedlemmer.

LÆS MERE »
Dansk Plakatkunst ApS

Dansk Plakatkunst

Dansk Plakatkunst relancerer de bedste danske plakater fra 1900-tallet. Skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og stilrent design.

LÆS MERE »

EWEB kommunikation

Hjemmesider og markedsføring. Få ram på din målgruppe med webløsninger og kommunikation – målrettet, skarpt skåret og lækkert pakket ind.

LÆS MERE »
Flid Gods indehavere

Flid Gods

På Flid Gods i Darup ved Roskilde leverer vi oplevelser forankret i dyrevelfærden knyttet til godsets fritgående kvæg.

LÆS MERE »
Flowers by Raunstrup

Flowers by Raunstrup

Blomsterværksted og butik i Vindinge med separat pay & take afdeling. Tove Raunstrup har blomster til enhver lejlighed og går ikke på kompromis med kvaliteten.

LÆS MERE »
Katja Stolshøj

Katja Stolshøj

Katja Stolshøj har 10 års erfaring og +700 succesfulde kundecases som NLP psykoterapeut og master coach med speciale i stress og angst.

LÆS MERE »
Lemon Design

Lemon Design

Lemon Design løser design- og reklameopgaver for både de små og store virksomheder. Fra den kreative idé til levering af den målrettede og færdige opgave.

LÆS MERE »

Lift Your Life

Mette BL Thomsen har specialiseret sig i at få mennesker til at sprudle af energi!
Lift Your Life har klinik i Roskilde og tilbyder akupunktur, zoneterapi, coaching og foredrag.

LÆS MERE »
Nanna Ajslev Pipers Hus

Pipers Hus

Nanna Ajslev er restaurantchef på Pipers Hus i Byparken i Roskilde. Hendes hovedopgave er at tiltrække gæster med spændende events og god mad.

LÆS MERE »
Snoremark Æblemjød

Snoremark Æblemjød

Brygmester Karin Sloth har genskabt den historiske gudedrik mjød som en moderne kvalitetsvin. Snoremark Æblemjød forhandles over hele landet.

LÆS MERE »
Profiltøj fra Statur

STATUR

Tøj og reklamegaver med logo. STATUR har mere end 25 års erfaring og kan levere alt indenfor profiltøj, arbejdstøj, sportstøj, tasker, gaver, julegaver og reklamegaver.

LÆS MERE »
VILRIKVILRIK kunstplakater

VILRIKVILRIK

Therese Vilrik portrætterer kvinder fra hele verden. Gør en farverig investering i VilrikVilrik Galleri i Lejre eller på www.vilrikvilrik.dk

LÆS MERE »
Wennemoes Bolig

Wennemoes Bolig

Wennemoes Bolig er en selvstændig ejendomsmæglerforretning i Roskilde uden nogen bindinger til banker eller kreditforeninger.

LÆS MERE »

Se alle medlemmer

Program

Vær med som gæst