MEDLEMMER

i Roskilde Business Netværk

Læs mere om os og vores virksomheder

Vi er altid 20-30 medlemmer i Roskilde Business Netværk – det er en god størrelse til et både inspirerende og fortroligt netværk. Klik videre og læs mere om de enkelte virksomheder.

Asnet Board

Asnet Board

ASNET Board er Danmarks førende bestyrelsesnetværk. Vi skaber fremdrift og resultater for virksomheder med kompetente bestyrelsesmedlemmer.

LÆS MERE »
Balling Solution ApS

Balling Solution

Balling Solution giver dig overblik og sikkerhed for et korrekt regnskab. Vi har over ti års erfaring med at løse regnskabsopgaver.

LÆS MERE »
Dansk Plakatkunst ApS

Dansk Plakatkunst

Dansk Plakatkunst relancerer de bedste danske plakater fra 1900-tallet. Skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og stilrent design.

LÆS MERE »
Dorthe Søgaard, evocon

evocon

evocon er din udviklings- og ledelseskonsulent, når du vil fastholde og udvikle dine medarbejdere, og når du ønsker hjælp til din rekruttering.

LÆS MERE »

EWEB kommunikation

Hjemmesider og markedsføring. Få ram på din målgruppe med webløsninger og kommunikation – målrettet, skarpt skåret og lækkert pakket ind.

LÆS MERE »
iconic

iconic

iconic laver offline markedsføring, f.eks. brochurer, direct mail, storformatprint, beachflag, banner, rollup, labels/etiketter, kuverter, visitkort mm.

LÆS MERE »
Lemon Design

Lemon Design

Lemon Design løser design- og reklameopgaver for både de små og store virksomheder. Fra den kreative idé til levering af den målrettede og færdige opgave.

LÆS MERE »
Lift Your Life hos Roskilde Business Netværk

Lift Your Life

Mette BL Thomsen har specialiseret sig i at få mennesker til at sprudle af energi!
Lift Your Life har klinik i Roskilde og tilbyder akupunktur, zoneterapi, coaching og foredrag.

LÆS MERE »
Profiltøj fra Statur

STATUR

Tøj og reklamegaver med logo. STATUR har mere end 25 års erfaring og kan levere alt indenfor profiltøj, arbejdstøj, sportstøj, tasker, gaver, julegaver og reklamegaver.

LÆS MERE »

Se alle medlemmer

Program

Vær med som gæst

Scroll til toppen