Ny sæson skudt i gang

Kom og nyd udsigten hver 2. fredag

Netværksmøde på Pipers Hus
Vi har startet efterårssæsonen i Roskilde Business Netværk på Pipers Hus, og på første møde handlede det om, hvordan vi tænker vores virksomheder ind i planlagte events i Roskilde.

Denne dejlige solskinsmorgen i Byparken havde vi events og turisme på programmet. Vi tog udgangspunkt i Visit Roskildes eventkalender, og opgaven lød på at tænke vores egne virksomheder ind i planlagte events i vores område.

Det er mere oplagt for nogen virksomheder end andre at skabe aktivitet ud fra events, men der var mange gode indspark bordet rundt og en lejlighed til at hæve sig lidt op fra dagligdagen og tænke ud af boksen.

Vi lagde som altid ud med en præsentationsrunde bordet rundt, hvor formen varierer fra en kort elevatortale til  en længere mere fabulerende præsentation – denne gang handlede det om at stå skarpt!

Som medlem af Roskilde Business Netværk har du også mulighed for at præsentere din virksomhed mere grundigt, og på dette møde var det Mette BL Thomsen med virksomheden Lift Your Life, der fik chancen,. Det var et festligt oplæg med både flag og testimonials på video – Mette er en inspirerende kvinde med stor faglighed og et utrætteligt gå-på-mod.

Vær med i Roskilde Business Netværk
Mette BL Thomsen holder 15 minutters virksomhedspræsentation.

Når vi mødes igen, er overskriften Markedsføring – Hands on. Vi tager udgangspunkt i en virksomhed og sammensætter i fællesskab den perfekte markedsføringsplan fysisk og digitalt.

Vil du være med til et møde? Se programmet for efteråret i kalenderen.

Del opslaget:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen