Lift Your Life

Lift Your Life
Akupunktør Mette BL Thomsen
Køgevej 44C, 1. th.
4000 Roskilde
Tel: +45 40 37 33 21
mette@liftyourlife.dk

Akupunktur, zoneterapi, coaching, foredrag og rygestop

Lift Your Life har specialiseret sig i at få mennesker til at sprudle af energi!

Efter et besøg i min klinik får du mere overskud, livskvalitet og energi. Jeg kan hjælpe dig til et positivt livsyn – og som zoneterapeut og akupunktør kan jeg desuden hjælpe med at helbrede mange forskellige skavanker.

Jeg tilbyder også coaching, foredrag og rygestop-kurser, og har du mod på det, så kan vi inddrage issvømning og oplevelser i naturen på din vej til selvheling.

Jeg arbejder som zoneterapeut, akupunktør, coach og foredragsholder . .
. . og jeg kombinerer det hele !!

Jeg er kendt for at være en kvinde, der sprudler af energi og som elsker at motivere andre til at sætte sig mål og nå dem – både karrieremæssigt, følelsesmæssigt, kropsligt, helbredsmæssigt og sportsligt. Jeg vægter sikkerhed og stor faglighed meget højt i alt hvad jeg laver.

Grundstenen i mit arbejde er at fremelske de stærkeste ressourcer hos det enkelte menneske og få alle til at føle sig værdifulde, præcis som de er – alene og i et fællesskab.

Selv får jeg energi ved at følge mit hjerte og udleve mine inderste drømme, og jeg har gennem foredrag, workshops og personlige forløb specialiseret mig i at hjælpe andre til at turde gøre det samme.

Lift Your Life logo

Se alle medlemmer

Program

Vær med som gæst