iconic

iconic
iconic
Indehaver Thomas Holst
Hasselvænget   37
4550 Asnæs
Tel: 50582818
th@iconic.cc

Tryksager der giver mening

iconic er en grafisk handelsvirksomhed og leverer tryksager til private og offentlige virksomheder. Virksomheden ejes 100% af Thomas Holst og har rullet siden 2012.

Offline/tryksager

iconic laver offline markedsføring. Det er produkter som brochurer, direct mails, storformatprint, beachflag, banner, rollup, plast ID-kort, labels/etiketter, streamers, POS display, alm. stationaries som kuverter, brevpapir, visitkort mm.

Tryksagen har haft en tilbagegang på bekostning af onlinemediet i en del år. Men efterspørgslen bliver mere og mere fysisk synlighed.

Gir det mening?
Tryksagen skal ikke bare være billig, den skal også give mening. Om det er online eller offline, du ønsker at få opmærksomhed er underordnet, bare det giver mening.

Det ene kan være lige så godt som det andet. Har du i din virksomhed taget stilling til, hvad der virker, og hvad dine kunder efterspørger?!

Jeg kalder min service Grafisk Wellness. Hvorfor det? Fordi vi ikke har tid til hele tiden at tjekke, om vi kan få det lidt billigere et andet sted, for det kan vi. Offline produktet er et spørgsmål om tillid. Det skal udstråle, hvad din virksomhed står for, ikke kun i designet men også i det materiale, dit produkt signalerer.

Miljø
Vi bør være bevidste om miljøet, og det er vi gode til i Danmark. iconic har en produkt- og produktionsviden, der hjælper din virksomhed til at fremstå miljømæssigt korrekt. Flere og flere kunder vælger i dag – bevidst eller ubevidst – leverandøren ud fra tryksagens miljømæssige signalværdi. Det er interessant, for hvilken påvirkning giver det dine kunder?

linkedin Thomas Holst på LinkedIn 

iconic logo

Se alle medlemmer

Program

Vær med som gæst

Scroll til toppen