Det’ Maleren

Det Maleren
Det’ Maleren
Indehaver Mette Rosten
4600 Køge
Tel: 56143730
mette@detmaleren.dk

Det skal være en fornøjelse at bestille malerarbejde

Det’ Maleren er en virksomhed med faglig stolthed, fokus på kvalitet og personlig rådgivning og håndværksmæssigt og professionelt korrekt udført malerarbejde.

Vi gør et stort arbejde ud af finde ud af, hvad det reelt er, vores kunder ønsker sig, så sørger vi for, at de får både mest muligt og det helt rigtige resultat for deres penge.

Vi starter med at tage en samtale med kunden, hvis det er muligt meget gerne der, hvor opgaven skal udføres. Der afstemmer vi forventninger og muligheder og starter vores rådgivning indenfor kvalitetsmæssigt rigtige valg. Kulør, glans, udtryk, stil og ikke mindst holdbarhed er vigtige elementer i den samtale.

Når vi så ved, hvad kunden drømmer om og hvilke krav, der er til resultatet, så udfører vi et uddybende nøjagtigt og beskrivende tilbud, som kunden modtager til gennemgang – tilbuddet er uforpligtende for kunden.

Alt hvad vi har lovet, bliver udført som aftalt, til aftalt tid og pris.

Det er vigtigt for os, at vi kan bygge tillidsrelationer med vores kunder, det er kunderne, som skal have den gode oplevelse med os, som gør, at de måske har lyst til at anbefale os til andre mulige kunder.

Vi varetager også et solidt samarbejde med andre håndværkere og kommer på forskellige private institutioner samt offentlige steder, som vægter den gode kvalitet i håndværket.

Vi kan alt indenfor tapetopsætning og malerbehandlinger og dygtiggør os løbende indenfor malerfagets brede vifte. Vi holder os så vidt muligt opdaterede på alle de nye farver og tapeter og følger med hos bloggere, leverandører og andre inspirationskilder, så vi kan rådgive og inspirere vores kunder mest muligt.

Facebook Det’ Maleren på Facebook

detmaleren-logo

Se alle medlemmer

Hent medlemslisten

Vær med som gæst

Scroll til toppen