Det harmoniske hjem

Det harmoniske hjem feng shui
Det harmoniske hjem
Feng Shui konsulent Mette Rosten
4600 Køge
Tel: 56143730
mette@detharmoniskehjem.dk

Indretning med god energi

Som uddannet Feng Shui konsulent tilbyder jeg at hjælpe mennesker med at optimere på alle forhold i livet.

Indretning med god energi kan optimere på vores almindelige daglige overskud, men også hjælpe os på vej til at finde kærligheden og få et tættere forhold til dem, som vi på flere måder holder af: De nære relationer, venner, familie, kollegaer og kærligheden i livet.

Som konsulent tager jeg en personlig samtale med klienten om, hvad der rør sig i livet, og hvor det kunne være godt at optimere lidt.

Jeg tegner en Bagua på en plantegning over boligen ( eller virksomhedens lokaler/bygning ). Jeg fremsender et spørgeskema, som skal udfyldes så ærligt som muligt, jeg bruger kun skemaet til arbejdet med den pågældende opgave, og jeg har tavshedspligt. Jeg ønsker et tillidsfuldt og trygt samarbejde, baseret på ærlighed og fortrolighed.

Resultatet af spørgeskemaet vil vise, hvilke områder af livet, der er optimalt at kigge på først.

Man skal nogle gange rydde lidt op undervejs, inden man kan tage hul på det, som man måske i virkeligheden selv går og synes, er et problem.

F.eks. kan man ikke brase ud og handle på ”succes og anerkendelse”, hvis man ikke har lidt selvtillid, ro og indre overskud. Så starter vi med balance.

Inspiration

Under selve konsultationen gennemgår jeg ( ved en standard konsultation ) 3 områder i baguaen efter først at have forklaret, hvad det hele betyder.  Jeg kommer med en masse inspiration til, hvordan indretning i både møbler, interiør og farver, samt opmagasinering og oprydning generelt kan forbedres eller gribes an.

Efterfølgende laver jeg en rapport med inspirationsbilleder og beskrivelser, som man får og kan bruge igen og igen, til hele tiden at ændre og forbedre på indretningen.

Hele vejen er jeg vejledende og ønsker at hjælpe mine klienter på vej til et bedre energiniveau og en bedre balance. Vi tager udgangspunkt i de ting, møbler og inventar, der er til rådighed i forvejen. Udgangspunktet er ikke, at man skal ud og bruge en mindre formue på nye ting, men det er selvfølgelig også en mulighed, og skulle der være behov for det, vejleder jeg også gerne med nye indkøb.

Facebook Det harmoniske hjem på Facebook 

Se alle medlemmer

Hent medlemslisten

Vær med som gæst

Scroll til toppen