Datawareness

Datawareness Business Intelligence
Datawareness
Partner Jette Kristensen
Herstedvesterstræde 23
2620 Albertslund
Tel: 70605048
info@datawareness.dk

Business Intelligence systemer

Datawareness giver dig et samlet overblik over din forretnings aktuelle situation, samt en detaljeret indsigt i de udviklingspotentialer, der er i din virksomhed.

Vi understøtter optimering af arbejdsprocesserne i din virksomhed – vi udvikler, implementerer og vedligeholder Business Intelligence systemer, hvor omdrejningspunktet er din kerneforretning.

Vores kunder er oftest produktionsvirksomheder og virksomheder, der arbejder med projekter, som gerne vil inddrage Business Intelligence i deres arbejdsprocesser for i højere grad at gøre brug af data i beslutningsprocesser.

Business Intelligence handler for os om at kunne bygge effektive dataværktøjer til mennesker.

Vi er en virksomhed, som består af erfarne Business Intelligence konsulenter med en faglig baggrund som business controllere. Vores faglige baggrund, kombineret med mange års erfaring med at skabe Business Intelligence løsninger, skaber rammerne for at udvikle skræddersyede IT-løsninger, som både tilgodeser din kerneforretning og dine arbejdsprocesser for dataudtræk og rapportering.

Vores IT-løsninger giver jer mulighed for at anvende data på tværs af jeres virksomhed, så I får vist jeres forretnings fulde potentiale og kan inddrage informationerne i jeres taktiske og strategiske planlægning. Vi giver jer de nødvendige data på en overskuelig måde, så I kan træffe de helt rigtige beslutninger for jeres virksomhed, som i sidste ende kan ses på bundlinjen.

datawareness_logo

Se alle medlemmer

Hent medlemslisten

Vær med som gæst