Dansk Plakatkunst

Dansk Plakatkunst ApS
Dansk Plakatkunst
Partner Inge Bang
Rabalderstræde 7, 1.
Musicon
4000 Roskilde
Tel: 21431521
ingebang@eweb.dk

Plakatkunstens perler

Dansk Plakatkunst relancerer de bedste danske plakater fra 1900-tallet. Her finder du plakatkunstens perler – skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og et nutidigt stilrent design.

Her er enestående og unikke værker fra dansk plakatkunsts storhedstid. Mange af plakaterne har ikke været tilgængelige i generationer, men er nu fundet frem og restaureret, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt.

Alle plakaterne er affotograferet, grafisk restaureret og trykt på det bedste papir i høj offset kvalitet for at komme så tæt på de originale kunstværker som muligt.

Gode historier fra gamle dage
Det ligger i plakatens ånd, at den er et spejlbillede af sin tid. Plakaterne er vidnesbyrd om det 20. århundredes udvikling og er levende tidslommer fra vores fælles kulturhistorie. De relancerede plakater er en guldmine af sjove historier om tidens begivenheder, produkter og film.

Historierne kan du læse på danskplakatkunst.dk, hvor plakaterne kan købes i forskellige størrelser og indramninger. Der gives rabat til virksomheder, institutioner mm. ved køb af flere plakater. Kontakt os og få en god pris.

Dansk Plakatkunst er en anpartsselskab med tre ejere, hvoraf den ene, journalist Inge Bang, er medlem af Roskilde Business Net.

Se alle medlemmer

Program

Vær med som gæst