Balling & Holst

balling&holst
Balling & Holst
Direktør Randi Balling
Betonvej 10
4000 Roskilde
Tel: 61313000
info@ballingholst.dk

Din regnskabsløsning

Balling & Holst giver dig overblik og sikkerhed for et korrekt regnskab. Vi har over ti års erfaring med at løse regnskabsopgaver. De fleste af vores kunder er små og mellemstore virksomheder.

Balling & Holst løser opgaver som bogføring, fakturering, løn, momsafregning, afstemning, debitor / kreditor styring og andre opgaver, som kunderne ikke ønsker at bruge tid og kræfter på. Opgaver der skal løses fra den dag, virksomheden får et CVR nummer, så kunden kan bevare overblikket.

Vi afstemmer individuelt med den enkelte kunde, hvilke opgaver vi skal løse for dem. På den måde får alle kunder en unik løsning, der passer til lige netop deres virksomhed. Det skaber ro, og vores kunder får tid til at gøre det, de er bedst til.

Virksomheden har eksisteret siden 2005 og er stiftet af Randi Balling, som har mange års erfaring inden for arbejdet med regnskabsopgaver.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for de relevante områder vi arbejder med. De er altid fagligt opdateret og arbejder struktureret og professionelt. Vi ser det som en selvfølge, at vores kunder får en seriøs og kompetent behandling og føler at deres regnskab er i ”gode hænder” hos os.

Se alle medlemmer

Program

Vær med som gæst