Snoremark Æblemjød – lokal kvalitetsvin

Snoremark MjødLige nord for Roskilde i landsbyen Tågerup produceres Danmarks bedste mjød – Snoremark Æblemjød.

Brygmester Karin Sloth satte sig i 2011 for at genskabe mjød som den kvalitetsvin, den var tilbage i historisk tid. Det går fint med ambitionerne, Snoremark Æblemjød er flere gange kåret som Danmarks bedste mjød, og klarer sig desuden fint i konkurrence med anden dansk frugtvin, bl.a. er æblemjøden fra Snoremark præmieret med en guldmedalje ved landets største fødevaremesse International Food Contest  og regional vinder af årets lokale fødevare.

Snoremark Æblemjød forhandles over hele landet og adskillige steder i Roskilde, hvor flere restauranter har den på vinkortet.  Der er direkte salg fra bryggeriet til virksomheder og private, der vil overraske med lokal kvalitetsvin til gæster, personale eller som gaver.

Hvis man har lyst til at vide mere om mjød, dens historie, brygning og ikke mindst smagning, så er man velkommen på bryggeriet enten til et af de åbne arrangementer eller et særarrangement, der er også mulighed for at få besøg af brygmesteren, der gerne stiller op til foredrag med smagning.

 

Snoremark Mjød logoSnoremark Aps
v/ Karin Sloth & Thomas Bredholt
Gundsølillevej 52, Tågerup
4000 Roskilde
Tel: +45 3022 7761 / +45 4045 2565

info@snoremark.dk

www.snoremark.dk

Snoremark på Facebook  Snoremark på Facebook