Shopbooster.dk

e-commerce specialist Lea Skov Lindbaek, Shopbooster.dkShopbooster.dk har specialiseret sig i at levere open source løsninger til mindre virksomheder til rigtig gode priser. Vi er eksperter i wordpress og leverer professionelle websites i responsivt design. Vi hjælper dig med at vælge et professionelt design, rådgiver dig vedr. funktioner og plugins, SEO optimering, mobiloptimering m.v. og hjælper dig i gang, så du kan vedligeholde dit website efterfølgende.

Shopbooster er desuden eksperter i e-commerce, og har leveret et utal af webshops i woocommerce, prestashop og Magento. Du kan få hjælp til at finde den helt rigtige løsning, der passer til din virksomheds behov, hjælp til valg af design, rådgivning vedr. online betaling, valg af system, SEO optimering og vedligeholdelse efterfølgende.

Vi har mange års erfaring, er stabile og til at stole på, og tager telefonen når du ringer. Du er i trygge hænder hos os.

Bag shopbooster står e-commerce specialist Lea Skov Lindbæk, som er en af branchens mest erfarne. Du er altid velkommen til at kontakte Lea.

Se Lea Skov Lindbæks profil på LinkedIn: dk.linkedin.com/in/leaskovlindbaek/


Shopbooster.dk

Gevninge Bygade 41
4000 Roskilde
Tlf: 22825980
info@shopbooster.dk
www.shopbooster.dk